top of page

Group

Public·20 Art and Sustenance Partners
Matthew Perez
Matthew Perez

Adrian Enache Intr O Zi !FREE!Diana Enache a scapat ca prin urechile acului, in urma cu un an, atunci cand a trecut printr-o tentativa de viol. Tanara a ramas insa cu traume puternice si nu suporta ca vreun alt barbat sa o atinga.
Adrian Enache Intr O ZiO zi de iulie aparent linistita s-a transformat intr-una de cosmar pentru fiica lui Adrian Enache. In zorii zilei, pe cand se intoarcea de la o cantare, Diana a fost atacata de paznicul blocului in care locuia, chiar in apartamentul sau. Barbatul a incercat sa ii smulga hainele pentru a o viola, apoi, in mijlocul unei lupte, acesta a taiat-o pe maini si pe sani.


Dupa o viata intreaga dedicata muzicii, Adrian Enache s-a hotarat sa se reprofileze si si-a facut debutul in lumea filmului in scurt-metrajul, "Kandia". Acelasi rol l-a jucat in urma cu multi ani maestrul Gheorghe Dinica, pe care Adrian l-a admirat enorm.


Ajuns la varsta de 48 de ani, Adrian Enache se poate lauda cu o cariera de peste doua decenii. Acum, artistul considera ca a demonstrat multe in muzica, motiv pentru care a decis sa isi largeasca orizonturile. Tocmai de aceea, ideea de a juca intr-un scurt-metraj i s-a parut interesanta. Mai apoi, dupa ce a citit scenariul, Adrian a tunat si a fulgerat, dorind chiar sa se retraga.


Adrian Enache a vorbit despre starea de sănătate a Elenei Cârstea, după ce a trecut printr-un accident vascular cerebral. Cei doi sunt colegi și prieteni buni, astfel că au ținut legătura chiar și atunci când ea a trecut prin momente delicate.


Cei doi s-au cunoscut in anul 1995 pe litoral si a fost dragoste la prima vedere. Amandoi erau casatoriti atunci. Iuliana Marciuc era intr-o relatie cu omul de afaceri Remus Posea, iar Adrian Enache cu sotia lui, Corina, impreuna cu care au o fiica, pe Diana Enache in varsta de 24 de ani.


În urmă cu un an, Diana Enache trecea printr-un teribil incident care i-a marcat viaţa. După multă terapie psihologică şi voinţă din partea sa, acum fata lui Adrian Enache pare să zâmbească din nou.


Asa a patit si Amalia Enache. Vedeta isi aduce aminte cu drag de perioadele acelea. Se trezea si muncea. Cam asta face jurnalista Amalia Enache. Intr-un an, dupa o munca asidua, a avut parte de o recompensa de suflet. Adrian Sarbu a intrat in redactie, s-a dus glont la ea, i-a pupat mana si i-a multumit.


Recunosc că de foarte multă vreme nu am mai încercat un sentiment atât de ambiguu, de stupoare și amuzament!.Nici măcar Dănuț Andrușcă, Daea și Vasilica nu au reușit performanța! Nu am avut putere pentru a asculta mai mult de 2 minute vreuna dintre cele 5 piese propuse, dar votez fără ezitare cu Adrian Enache, care mi-a distrus efectiv inima. Noroc, într-adevăr, cu farmaciile Catena. Comentariile m-au trimis însă la culcare cu zâmbetul pe buze! Mulțumesc, Adrian Georgescu!


Potrivit The Sun, Naomi a marturisit ca are un obicei alimentar bizar pentru a-si mentine silueta zvelta: "Pranzul este cina mea pentru ca mananc doar o data pe zi, in mijlocul zilei." Vedeta gateste fara lactate si gluten, iar in trecut obisnuia sa se abtina de la mancare zile intregi inainte de o mare prezentare de moda. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Art and Sustenance Partners

bottom of page